Bugün 02 Nisan 2025 Çarşamba
  • Antalya12 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    3799.697
    %-0.04
  • Dolar
    37.8968
    %0.04
  • Euro
    40.9006
    %-0.06
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Bahçetepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
12 Ocak 2025 Pazar 03:03

Başkan Bahçetepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda basın mensuplarını ağırladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda basın mensuplarını ağırladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Su Kemeri Sosyal Tesisinde düzenlenen programa, bölgede görev yapan gazeteciler katıldı. Programda yaptığı konuşmada basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Bahçetepe, gazetecilere ilçede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ardından Bahçetepe, gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundu.

"Sizlerin tecrübesi bizim için çok kıymetli"

Gazetecilerin, yerel yönetimlere katkı sunma noktasında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Bahçetepe, "Belediyemizin bütçesini söz verdiğimiz gibi, emeklilerin, kadınların, gençlerin, çocukların yararlanacağı bir bütçe haline getirmek için herkesi kucaklayan, insanı önceleyen, halkımızı gören, duyan bir yönetim anlayışıyla Gaziosmanpaşa'mızı yönetmeye çalışıyoruz. Bazen her şeye ulaşamıyoruz. Bizim yetişemediğimiz alanları siz, bizden daha iyi görüyorsunuz. Bu anlamda sizlerin tecrübesi bizim için çok kıymetli" dedi.

"Vatandaşımızın gündelik hayatına dokunan birçok çalışmayı hayata geçirdik"

5 Nisan'dan bu yana hayata geçirdikleri projeleri anlatan Bahçetepe, "Göreve geldiğimizden bu yana vatandaşımızın gündelik hayatına dokunan birçok çalışmayı hayata geçirdik. İlk defa Kadın Aile Müdürlüğü'müzün bünyesinde diyetisyen hizmeti başlattık. Yuvamız Gaziosmanpaşa'yı açtık. İkincisini, Hürriyet Mahallemizde bir ay içinde açıyoruz. Aile Sağlığı Merkezi ve Yuvamız Gaziosmanpaşa olarak hizmet verecek. Bu zorlu ekonomik şartların yaşandığı dönemde bir nebze olsun Gaziosmanpaşalı komşularımızın sıcak ve kaliteli yemeğe ulaşması için mahallelerimizde Gezici Kent Lokantası'nı hayata geçirdik. Okul önlerinde öğrencilerimize süt dağıtımı yapıyoruz. 5 bine yakın ilkokul ve ortaokul öğrencimize kırtasiye desteğinde bulunduk." diye konuştu.

"Çocuklara, gençlere, kadınlara ve emeklilere yönelik sosyal projelere öncelik veriyoruz"

Çocuklara, gençlere, kadınlara ve emeklilere yönelik sosyal projelere öncelik verdiklerini vurgulayan Başkan Bahçetepe, "İlk defa Gaziosmanpaşa'da emeklilerimize pazar desteği sunuyoruz. Yılda bir kez, 9 bin TL, emekli yurttaşlarımıza pazar desteği vermiş olacağız. Küçükköy Meydanı'ndaki gençlik merkezi projesine bir emekli evi ekledik. Mustafa Yeşil Yaşam Merkezi olarak gençlerimizin vakit geçirebileceği, emeklilerimizin keyifli zaman geçirecekleri, oyun parkları olan bir yaşam alanını, 2 ay içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Şakir Zümre Caddemize anne-çocuk kampüsü yapıyoruz. Orada da bir diyetisyenimiz ve psikoloğumuz olacak. Giriş katında 2 sınıflık bir çocuk etkinlik merkezimiz ve üst katında da 3 sınıftan oluşan kadın atölyelerimiz olacak" ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşalıların yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Bahçetepe, programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti. Program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim