son günlerde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, köyümüzde çocukluğumuzun simgesi olan kabak için idare işaretleri çalışmalarına başlamamıştı. Toplantı, köyümüzde düzenlendi. Hem ev sahibi hem de Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın davetlisi olarak köy kıraathanesindeki toplantıya katıldım. O gün yolculuğumuza Antalya'da Korkuteli şiş köfte denince akla gelen Şişçi Ramazan Uncalı'nın işletmecisi Murat Özalp ile birlikte çıktık.
Toplantıda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası adına projeyi yürüten Ayşe Hanım ile tanıştık. ne kadar teşekkür etsem az, çünkü Ayşe Hanım, bizim köyümüzün ürününe, oral verimli olmasına rağmen büyük bir sahiplenme göstermiş. Bizim harcamamız gereken çabayı harcadığı için, yaptığı bu özveriyi yürekten takdir ediyorum.
Döşemealtı Camili Köyü'nde düzenlenen toplantımız sırasında Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden İbrahim Irmak Bey ile de tanıştım. Kendi başına, Bakanlık üyelerinden oluşan bir ekiple katılmıştı. Özellikle nakit dağıtımı konusunda oldukça faydalı işler yapabilecek bir ekibin akışını gözlemledik. İbrahim Irmak Bey, bakanlıkları ve gastronomi üzerine gönüllülük esasına dayalı bir çalışma planından da bahsetti. Bununla birlikte kalmayarak, ilk toplantıyı da organize etti.
Ne yazık ki derslerim nedeniyle bu toplantıya geç katıldım. Ancak içerideki atmosferden, oldukça verimli bir şekilde görülebiliyordum. Geç katılmak için yeterince faydalanmak amasam da, bu tür sürülerin Antalya adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu yazı toplam 440 defa okunmuştur.