




2019'un Pijama Modelleri Tanıtıldı
BİR pijama markasının 2019 ilkbahar- yaz koleksiyonu, markanın satışını gerçekleştiren bayilere ekspozisyon ile tanıtıldı. Antalyalı mankenlerin podyuma çıktığı defile, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde gerçekleşen tanıtımda sade renklerin kullanıldığı desenli pijamalar dikkati çekti. PSJ Homewear 2019 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu'na ait 50 parça pijama, Emy Organizasyon mankenleri Gülşah Ünal, Aylin Ünre, Polina Poveltysia, Afranur Karagöz ve Sinem Atıcı tarafından tanıtıldı. 5 gün süren tanıtım günlerinde podyumda yürüyen mankenler, çalışırken eğlendiklerini söyledi. Defilelerden arta kalan zamanlarda ise pijamaların katalog çekimi yapıldı.
"Evde rahatlığa ve şıklığı önem veriyoruz" sloganı ile yeni kreasyonu hazırladıklarını söyleyen PJB Homewear Genel Müdürü Burak Korkuter, "Kadınlara evlerinde rahat olmanın yanı sıra şık olmaları için ince, şık ve rahat tasarımlar hazırladık. Renkli, düz çizgili ve çiçek desenli kreasyonumuz çok beğenilecek" dedi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Gürsel Kaya, ROTA: Sanat Şehri Antalya Çalıştayı'nda sunum gerçekleştirdi
- Antalya’da 16. Satranç Turnuvası sona erdi
- Kocagöz, Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyesi seçildi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim