Bugün 22 Nisan 2025 Salı
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4243.151
    %0.89
  • Dolar
    38.2335
    %0.01
  • Euro
    44.0125
    %-0.34
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adana’da Deprem: Kimi Valizini, Kimi Bebeğini Alıp Sokağa Koştu
25 Temmuz 2023 Salı 09:33

Adana’da Deprem: Kimi Valizini, Kimi Bebeğini Alıp Sokağa Koştu

Adana'da meydana gelen deprem nedeniyle vatandaşlar evlerinden çıkarak sokaklara döküldü.

Adana'da meydana gelen deprem nedeniyle vatandaşlar evlerinden çıkarak sokaklara döküldü. Kimi valizlerini kimileri de sadece bebeklerini alıp dışarı çıktı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 08.44'de Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11,27 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Adana merkez başta olmak üzere Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan da hissedildi.

Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde kimi vatandaşlar valizlerini kimileri de sadece bebeklerini alarak dışarı çıktı.

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Fatma Küra isimli vatandaş, "Mutfakta yemek yapıyordum. Beşik gibi sallandı bina. Hemen dışarı çıktım. Şubat ayındaki depremler kadar hissedilmedi ancak çok korktum" ifadelerini kullandı.

Yurt dışından Adana'ya gelen Filiz Gülaşı ise, "Şubat ayındaki depremleri hissetmedim. Ancak çok korktum. Dışarı çıktım hemen" dedi.

Öte yandan, Ceyhan Devlet Hastanesi'ndeki sağlık çalışanları da deprem nedeniyle dışarı çıktı. Merkez Seyhan ilçesinde bulunan Kocavezir İş Merkezi çalışanları da panikle sokağa döküldü.

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim