Bugün 16 Eylül 2024 Pazartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2820.34
    %0.22
  • Dolar
    34.0022
    %0.32
  • Euro
    37.839
    %0.57

Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ömer Yetgin / BUGÜNLÜK

AGC etkinlikleri ve...

05 Eylül 2024 Perşembe 00:05

 Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) bu şehrin önemli meslek kuruluşlarından birisi.
 Hızla artan üye sayısı,  kent ve ülke  gündemine dair tespitleri, kamuoyu oluşturma, farkındalık yaratma ve şehrin mevcut sorunlarının çözümüne dair katkılarıyla önemli bir görev üstleniyor.
 Antalya Gazeteciler Cemiyeti kuruluş felsefesi doğrultusunda ilkeleri ile çalışırken, bir taraftan da gazeteciler arasındaki dayanışmayı, yardımlaşmayı ön plana çıkarırken sosyal ve kültürel çalışmalara da yoğunlaşmış durumda.
 Fırsat buldukça AGC'nin kültürel ve sosyal etkinliklerine katılmaya çalışıyorum. 
Hem mesleki kurslar, toplantılar ve faaliyetler, hem de kültürel ve sosyal etkinlikler sonuç itibariyle gazetecilik mesleğimizi pekiştirmesi, mesleki dayanışmayı daha da güclendirmesi bakımından önemli. 
 Bu bakımdan AGC Başkanı İdris Taş'ı ve yönetimdeki arkadaşları daha da yürekle ndirmek gerek.
 Bu tarz etkinliklerin artması daha güçlü bir cemiyet için önem taşıyor. 
 Geçtiğimiz günlerde AGC üyeler arasındaki dayanışmayı diri tutmak ve güçlendirmek adına sinema günleri tertipledi.

Bu anlamda Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), üyeleri için düzenlediği sosyal etkinliklerine  yenisini ekledi. ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi’ndeki Cinetime sinemalarında, AGC üyelerine özel bir sinema gecesi gerçekleştirildi.

Söz konusu etkinlik kapsamında, AGC üyeleri, "The Crow" adlı filmin gösterimine katıldı. Gazeteciler kendilerine ayrılan özel salonda, patlamış mısır ve içecekler eşliğinde filmi izleyerek keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, gazetecilerin kaynaşmasına vesile olurken yoğun iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağladı.
Gösterim öncesinde, etkinliğe destek veren ÖzdilekPark Antalya AVM’ye teşekkür amacıyla bir plaket töreni düzenlendi. AGC Başkanı İdris Taş adına plaketi, AGC Başkan Yardımcısı Ersin Aydın, AVM Müdür Yardımcısı Aydoğan Topaloğlu'na takdim etti. Aydın,  "Bu tarz sosyal etkinlikler, yoğun çalışma temposunda bir araya gelmek ve birbirimizle daha yakın ilişkiler kurmak adına çok kıymetli. Bu güzel organizasyon için ÖzdilekPark Antalya AVM’ye ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.
Gazeteciler, gösterim sonrası etkinliğin başarısından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bir sonraki etkinlikte tekrar bir araya gelme temennisinde bulundular.
 Görüleceği üzere yorucu ve stresli bir görev üstlenen gazetecilerin bu yoğun tempoda bir araya gelerek stres atmaları olumlu bir adım.
 Bu tür etkinliklerin meslektaşlarıma sinerji ve moral katacağı düşüncesindeyim Böylesi etkinliklerin devam etmesini dilerken, başta AGC Başkanı İdris Taş olmak üzere, emeği geçenlere  teşekkür ediyorum.

Bu yazı toplam 238 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim