




Akyurt’ta Salgınlara Karşı İlaçlama
Akyurt Belediyesi, oluşabilecek salgın hastalıklara karşı okul, cami ve toplu ulaşım araçlarında dezenfekte ve ilaçlama çalışması başlattı.
Akyurt Belediyesi, okul, cami ve toplu ulaşım araçlarında dezenfekte ve ilaçlama çalışması başlattı. Ortak kullanım alanlarının virüs ve bakterilerden arındırıldığını belirten Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, "Dünyanın farklı ülkelerinde yaşanan virüs vakaları ve mevsim şartları da dikkate alınarak okullardaki çocukların daha hijyenik koşullarda eğitim görmesi, vatandaşların cami ve ibadethanelerde daha hijyenik koşullarda ibadetlerini yerine getirmeleri ve kamu kurum ve kuruluşlarında oluşabilecek salgın hastalıklara karşı halkın ortak kullanım alanlarını virüslerden ve bakterilerden arındırıyoruz" ifadelerini kullandı.
Akyurt ilçe sınırları içerisinde bulunan bütün devlet okullarında, ibadethanelerde, kamu kuruluşlarında ve toplu ulaşım araçlarında başlatılan çalışmanın sağlıklı ve daha etkili sonuç vermesi için alanların ön temizliğinin yapılmış olması gerektiği belirtildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Gürsel Kaya, ROTA: Sanat Şehri Antalya Çalıştayı'nda sunum gerçekleştirdi
- Antalya’da 16. Satranç Turnuvası sona erdi
- Kocagöz, Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyesi seçildi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim