Bugün 08 Eylül 2024 Pazar
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2725
    %0.00
  • Dolar
    33.9708
    %0.00
  • Euro
    37.6168
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Alex'in İmza Töreninde

01 Haziran 2024 Cumartesi 00:11


Futbolculuğu döneminde Fenerbahçe de oldukça başarılı olan Alex De Souza Antalyaspor Kulübü ile yeni bir yola çıkıyor. Alex futbolcu iken Türkiye Süper Ligi’nde oldukça başarılı idi. İsmi kentte ve ülkemizin futbol alanında ilgili olan kişilerde bir heyecan uyandırıyor. Profesyonel anlamda ilk denemesinde pek başarılı olmayan bir ortalaması var. Fakat risk almayı sevdiğini söyleyen Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’nin Alex tercihini bekleyip göreceğiz. Alex ekibinde yine çok ünlü bir futbolcu var. Ze Roberto da ekibin içerisinde iken Mehmet Aurelio ülkenin evladı olarak yanında olacak. Eski futbolcumuz Semih Şentürk ekibin içerisinde olmayacak imiş.
Antalya’da şehrin dinamizmi Antalyaspor ile doğru bir şekilde buluşuyor mu derseniz cevabım maalesef olacak. İlimiz ülkenin önemli girdilerini sağlayan sektörlere sahip iken maalesef takıma ve spora yeteri kadar desteği vermiyor. İş Adamları açısından değil şehir sakinleri açısından da maç ücreti ödeyerek maça giden sayımız az. Bu kadar büyük bir şehrin hala stadyumu kombine ile doldurmaması da problem. Yayın gelirlerinin iyice düştüğü dönemde takımda yöneticilik yapmak da zor. Bu da kapalı olan transfer tahtası dahil bir çok sorunu beraberinde getiriyor. Alex futbolcu iken çok zekiydi. Kendisine sorulan Hagi ve profesyonel teknik direktör sorusuna yaklaşık 10 yıldır ders çalıştığını söyleyerek cevapladı. Kulübün içerisinde görüştüğüm ve fikrine değer verdiğim arkadaşlar hocanın başarılı olacağını düşünüyoruz dedi
Alex elbette önemli bir isim. Benim çok başarılı bulduğum kaleci Helton Leite devam kararı alırsa bunda Alex isminin de katkısı var. Bunun gibi genç yetenekleri de Antalyaspor bünyesinde toplarsa başarılı oluruz. Bu arada şunu demek isterim. Keşke tahta açık olsa ve Dario Saric alınsaydı. İyi topçu ve bize bonservis kazandırmasını beklediğim futbolcu idi.
Şunu da söyleyeyim insan Alex çok mütevazi. İnşallah Antalyaspor ile elektriği tutar ve ışık saçar

Bu yazı toplam 372 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim