




ALTSO Başkanı Şahin’den Nefes Kredisi açıklaması
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Covid 19 Salgının başlamasıyla birlikte TOBB ve ilgili bakanlıklara sundukları taleplerden birine daha olumlu yanıt geldiğini açıkladı. Şahin, Üst Limiti 50 Bin TL olan TOBB Nefes Kredisinin açıldığını müjdeleyerek, " Bir talebimizin daha karşılık bulması bizleri mutlu etti. Gelişmelerin takipçisiyiz" dedi.
Korona virüs salgınının başlamasıyla birlikte üyelerden gelen talepleri hergün raporlayarak TOBB, ilgili bakanlıklar ve yetkili kurumlara ilettiklerini belirten Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Şahin, TOBB Nefes Kredisi'nden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kredi'de üst limit 50 bin TL'yi bulacak
Kredinin ayrıntıları hakkında bilgiler aktaran Başkan Şahin , "TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi'nde 2020 yılı tamamen ödemesiz ve faizsiz olacak. Ödemeler yıllık yüzde 7,5 faiz ile 2021'de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi'de üst limit 50 bin TL'yi bulacak " dedi.
"Takibini yapmaya devam ediyoruz"
Başkan Şahin, "Tüm dünyayı etkisi altına alan bu salgının ortaya çıkardığı ekonomik sıkıntıların çözümü noktasında var gücümüzle çalışarak, gelişmeleri yakından takip ederek raporlamalar yapıyoruz. Üyelerimizden gelen talepleri alıp başta TOBB ve İlgili Bakanlıklar olmak üzere ilgili tüm kuruluşlara iletiyoruz. Eksikler var ve bunun da takibini yapmaya devam ediyoruz. Ancak devletimizin kademeli olarak gerekli tedbirleri aldığını görüyoruz ve bunu da memnuniyetle karşılıyoruz" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Isparta Belediyesi ücretsiz meyve fidanı dağıtacak
- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Antalya’da denizdeki 23 Nisan korteji görsel şölen oluşturdu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim