




Antalya’da fırtına hayatı felç etti
Antalya'da fırtına ve sağanak hayatı felç etti. Aşırı yağıştan dolayı birçok araç su da mahsur kaldı, sürücüler kentin ana arterlerinde ilerlemekte zorlandı.
Kent merkezinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak ve fırtına, bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırarak sürdürmeye devam etti. Saatteki hızı 90 kilometreye kadar ulaşsan şiddetli rüzgar, ağaçlara ve bazı işyerlerine zarar verdi. Devrilen ağaçlar bazı araçlara da zarar verdi. Gün boyunca devam eden yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Yağıştan dolayı bazı araçlar su da mahsur kaldı, kentin ana arterlerinde dahi araç sürücüleri ilerlemekte zorlandı. Polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, sorun yaşanan bölgelerden gelen ihbarlara yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan verilerek göre, son 24 saatte metrekareye kent merkezinde 62, Aksu 168.2, Döşemealtı'nda 166.8, Serik'te 162.3, Kumluca'da 131.9, Demre'de 115 kilogram yağış düştü.
Öte yandan fırtına ve sağanağın bu akşam geç saatlerde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Gürsel Kaya, ROTA: Sanat Şehri Antalya Çalıştayı'nda sunum gerçekleştirdi
- Döşeamlı Devlet Hastanesi’nde Çocuk Poliklinikleri Sanatla Renklendi
- Başkan Böcek: "Dünya çocuklarını Antalya’da buluşturmaya devam edeceğiz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim