




Atay Uslu: “Adrasan’da yanan yerler ağaçlandırılacak. Konunun takipçisiyiz ”
TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca İlçesi Adrasan Mahallesinde meydana gelen orman yangınında zarar gören alanda Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte incelemede bulundu.
Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici'den yanan bölge hakkında bilgi alan heyet yangından etkilenen yerler tekrar ağaçlandırılacağının, çok kısa sürede eski haline getirilerek, yeşillendirileceğini ifade ettiler.
Konu ile ilgili açıklama yapan Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Maalesef 60 hektar alan yandı. Her yangında ciğerimiz yanıyor. Üzülüyoruz. Müdahale ediyoruz. Asıl yapmamız gereken çok dikkatli olmak ve yangınlara sebebiyet vermemek. Şunu da net ifade edeyim, Adrasan'da daha önceki yıllarda yanan bölge nasıl ağaçlandırıldıysa, bu alanda en kısa sürede ağaçlandırılacak. Takipçisiyiz." dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim