




Büyükşehir’den Hayvan Barınağı’na bakım
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sahipsiz Hayvan Barınağı ve Geçici Bakımevi'nde bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Barınak sakini sevimli dostların kafesleri yenilenirken, boya ve badana yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi'nin Kepezaltı'ndaki Sahipsiz Hayvan Barınağı ve Geçici Bakımevi yüzlerce sokak hayvanına ev sahipliği yapıyor. Antalya genelinde sevimli dostlarımıza 7-24 şefkat elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, Hayvan Barınağı'nın fiziki şartlarını düzeltmek, daha konforlu bir hizmet sunabilmek için çalışmalar yürütüyor.
Fen İşleri Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında Barınak binalarının dış cephesinde boya ve badana işlemleri gerçekleştirdi. Köpek barınaklarının dış kafes demirleri yenilendi. Köpeklerin kaldığı bölümlerin duvarları boyandı. Havyan kafeslerinin temizliği sırasında kullanılan gider kanalları genişletildi. İç kafes üstlerine hayvanların dış etkenlerden korunması adına üst korumalık yapıldı. Köpek kliniğini, operasyonların yapıldığı alanlar ve röntgen alanının fayans döşemeleri yenilerek hijyenik bir ortam oluşturuldu. Kedi evinde kafesleri yenilenerek dış çatı tamamıyla değiştirildi. Ekipler görevli personeller için yeni soyunma odası, tuvalet ve banyo alanları oluşturdu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Antalya’da denizdeki 23 Nisan korteji görsel şölen oluşturdu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim