Karakter boyutu :






26 Şubat 2023 Pazar 09:43
Deprem Sonrası Terk Edilen Apartmanlar Polis Ve Bekçiye Emanet
Adana polisi yaşanan depremin ardından özellikle apartmanların terk edilmesiyle birlikte buralarda 24 saat nöbet tutarak, vatandaşın malını koruyor.
Adana polisi yaşanan depremin ardından özellikle apartmanların terk edilmesiyle birlikte buralarda 24 saat nöbet tutarak, vatandaşın malını koruyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçesi olan depremin üzerinden 20 gün geçti. Adana'da 11 apartman yıkıldığı için vatandaşlarda apartmanlara girememe korkusu başladı. Bu nedenle vatandaşlar evlerini terk edip ya il değiştirdi ya da müstakil evlere gitti. Bunu fırsat bilen hırsızlar da apartmanlara dadandı. Ancak bu durumu hemen fark eden Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve bekçiler gece-gündüz, 24 saat apartman önlerinde nöbet tutup, devriye atmaya başladı. Hırsızlara göz açtırmayan polis ve bekçi vatandaşın malını koruyor.
Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Antalya’da denizdeki 23 Nisan korteji görsel şölen oluşturdu
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim