




Elmalı'nın Başpehlivanları Ödüllendirildi
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde düzenlenen 666. Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı Orhan Okulu ile ikinci İsmail Balaban ve üçüncü Ali Gürbüz ödüllendirildi.
Elmalı'da bu yıl 666'ncısı yapılan Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni 6 kez üst üste kazanarak tarihe geçen Başpehlivan Orhan Okulu ile güreşlerde ikinciliği elde eden İsmail Balaban ve üçüncü Ali Gürbüz ödüllendirildi. Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Güreş Ağası Muammer Ak ve güreşçilerin katıldığı programda başpehlivanlara 10 bin TL'lik hediye çekleri verildi. Ali Gürbüz'ün yurt dışında olması nedeniyle ödülünü antrenörü Sermest Bulut aldı.
Programda Güreş Ağası Muammer Ak ile Belediye Başkanı Ümit Öztekin de güreşe verdikleri destek dolayısıyla birbirlerini plaketle ödüllendirdi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Prof. Dr. Koç’tan Prematüre Doğum Uyarısı: "En İyi Transfer Anne Karnında Olandır"
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim