




Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz Sahnelendi
MANAVGAT Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz" adlı tiyatro oyunu, Manavgatlı tiyatro severleri güldürürken, düşündürdü.
Manavgat Belediyesi'nin tiyatro etkinlikleri kapsamında Manavgatlı izleyicisiyle buluşan "Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz" tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Kasım Uçkan'ın yazdığı, Hakter Balaban'ın yönettiği, Genel Sanat Yönetmenliğini Orhan Kökel'in yaptığı "Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz" komedi oyununun başrollerinde ise Hakter Balaban, Tuğçe Sarıkaya, Sibel Gökçe, Ali Tutal, Vural Buldu ve İlkin Çakır gibi tiyatronun deneyimli isimleri rol aldı. Manavgatlı tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği komedi oyunu izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konser, tiyatro gibi kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık vermeye başladıklarını ve etkinliklerin aralıksız devam edeceğini belirtti. Oyun sonunda ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya tarafından tiyatro oyuncularına çiçek verilirken, oyuncular tarafından Halis Akkaya'ya plaket takdim edildi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim