




Gençleri doğa ile buluştu, dev maske açtı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, "Gençler Doğayla Buluşuyor" etkinliği kapsamında Trebenna Antik Kenti-Geyik Bayırı" parkurunda doğa yürüyüşü düzenledi. Ücretsiz etkinlikte 40 genç, doğa ile baş başa bir gün geçirdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlayabilmek, onları Antalya'nın doğal ve tarihi güzellikleriyle buluşturabilmek amacıyla doğa yürüyüşü düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Akdeniz Dağcılar Birliği Derneği (ADAB) işbirliği ile gerçekleşen "Gençler Doğayla Buluşuyor" etkinliğine 40 genç katıldı.
Gençler, Trebenna Antik Kenti- Geyik Bayırı parkurunda 8 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı kontenjanla gerçekleştirilen yürüyüşte gençler şehrin stresinden uzak, doğa ile baş başa bir gün geçirdi. Herhangi bir olumsuzluğa karşı Büyükşehir Belediyesi sağlık personeli yürüyüşte hazır bulundu. Katılımcılara yürüyüş boyunca sıvı ve gıda takviyesi yapıldı.
Katılımcı gençler, pandemi nedeniyle maske takmanın önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş alanında büyük bir maske açtı ve "Maskem Seni, Masken Beni Korur" mesajı verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin doğa yürüyüşleri çeşitli yaş gruplarına yönelik olarak farklı parkurlarda sürecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Prof. Dr. Koç’tan Prematüre Doğum Uyarısı: "En İyi Transfer Anne Karnında Olandır"
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim