




Halk Et Tır’ı Salı günleri Finike’de
Antalyalılarla buluşturmak üzere ilçeleri gezen Halk Et Mobil Satış Mağazasına olan ilgi her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Büyükşehir Belediyesi Finike ilçesini de Halk Et Tırı'nın güzergahına dahil etti. Halk Et Tırı 26 Ocak'tan itibaren iki haftada bir Salı günleri, Yeni Mahalle Pazar Yeri Kapalı Spor Salonu yanında Finikelilerle buluşacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ANET Mobil Halk Et Satış Mağazası, batı ilçelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Gittiği tüm ilçelerde yoğun ilgi gören Hak Et Tırı'na olan ilgi, uygulamanın başladığı 2. haftada da devam etti. Halk Et Tırı 2 Haftada 2 bin 861 vatandaşa, 6 bin 271 kilogram et ve et ürünü satışı gerçekleştirdi. İlk hafta Kemer, Elmalı, Korkuteli, Kumluca ve Demre'de vatandaşlarla buluşan Halk Et Tırı güzergahına Finike ilçesi de eklendi.
Her Pazartesi Kemer'de Pazartesi Pazarı karşısında Turizm Uygulama Oteli Yanında Kemerlilerle buluşmaya devam edecek olan Halk Et Tırı, Salı Günleri ise güzergahına Finike ilçesini dahil etti. Halk Et Tırı; 26 Ocak, 9 Şubat ve 23 Şubat Salı günleri Finike Yeni Mahalle Pazar Yeri Kapalı Spor Salonu yanında Finikelilere hizmet verecek. 2 ve 16 Şubat'ta ise Elmalı'da Belediye Meydanında hizmet vermeye devam edecek. Halk Et Mobil Satış Mağazası her Çarşamba Korkuteli Merkez Çayırlı Camii Önünde, her Perşembe Demre Pazar Yeri yanında, her Cuma da Kumluca Ahmet Yesevi Parkı İçi Cuma Pazarı yanında 10.00 -17.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Gürsel Kaya, ROTA: Sanat Şehri Antalya Çalıştayı'nda sunum gerçekleştirdi
- Döşeamlı Devlet Hastanesi’nde Çocuk Poliklinikleri Sanatla Renklendi
- Başkan Böcek: "Dünya çocuklarını Antalya’da buluşturmaya devam edeceğiz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim