




İhtiyar Delikanlı Ironman'da Rekor Yeniledi
ANTALYA'nın Belek turizm merkezinde düzenlenen ve dünyanın en büyük spor organizasyonları arasında gösterilen Ironman 70.3 Turkey'de 65-69 yaş kategorisinde yarışan iş insanı Ali Bıdı, geçen yılki 7 saat 40 dakikalık rekorunu, 7 saat 7 dakikaya düşürerek performansını artırdı.
Kadriye Beach'te 1900 metre yüzdükten sonra, EXPO alanını iki kez turlayarak 90 kilometreyi tamamlayan Ali Bıdı, son olarak Kadriye bölgesini koşarak 21 kilometrelik mesafeyi iki kez turladı. Koşu parkurunu The Land of Legends'ta noktalayan Bıdı, yarışmayı dördüncü bitirdi.
ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı da olan Ali Bıdı, hedefinin önümüzdeki yıl toplam yarış süresini 7 saatin altına düşürmek olduğunu söyledi. Bıdı, Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu'nda da iddialı olduğunu ifade etti.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Prof. Dr. Koç’tan Prematüre Doğum Uyarısı: "En İyi Transfer Anne Karnında Olandır"
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim