Bugün 25 Nisan 2025 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4069.854
    %-1.17
  • Dolar
    38.4206
    %0.16
  • Euro
    43.6478
    %-0.40
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahramanmaraş’ta 10 Bin Kişiye İstihdam Sağlıyor
07 Ekim 2019 Pazartesi 15:58

Kahramanmaraş’ta 10 Bin Kişiye İstihdam Sağlıyor

Kahramanmaraş'ta kuruluşunun 35. yılını kutlayan KİPAŞ Holding, 10 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Kahramanmaraş'ta kuruluşunun 35. yılını kutlayan KİPAŞ Holding, 10 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Kuruluş yıl dönümü nedeniyle holding bahçesinde ekibiyle bir araya gelen KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, 20 yılı aşkın süredir birlikte çalıştığı 370 personelini başarı belgesi ve altınla ödüllendirdi.

Toplantıda konuşan Öksüz, hiçbir zaman kişisel menfaatlerin peşinde koşmadıklarını ifade ederek, "Anlaşamadığımız konularda profesyonel yöneticilerimizi soruyorduk, ikna olabiliyorduk, ikna edebiliyorduk. Tabi, Allah'da doğru kararlar almayı bizlere nasip etti. Bugün gerçekten şirketimiz sadece Kahramanmaraş'ın değil, ülkemizin ekonomi konusunda lokomotiflerinden biri haline gelmiştir. Yaş 35 yolun yarısı edere göre bizler artık belli bir yaşa geldik. Bundan sonraki tek düşüncemiz Kipaş'ı daha uzun yıllar ileriye taşıyabilecek sistemi kurmak ve daha uzun yaşatmak. Kar gibi şeyler hep ikinci planda gelir. Sorumluluğumuz büyük, onun için artık bir nesil değişikliğine doğru giden şirketimizde çalışma dönemine girmiş ikinci nesille birlikte çalışmaya başladık. Ben diğer sanayici arkadaşlarıma da bunu tavsiye ediyorum. İki nesil bir arada mümkün olduğunca uzun bir müddet çalışmalı" dedi.

Daha sonra KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Özsüz, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hikmet Gümüşer, birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından KİPAŞ Holding bünyesinde 20 yıl ve üzerinde çalışan 370 personele hizmet anı belgesi ve altın takdim edildi. Program, holding bahçesinde düzenlenen akşam yemeğinde kesilen 35. kuruluş yıl dönümü pastasıyla son buldu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1289 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim