




Karacabeylilerin Kurtarmak İçin Seferber Olduğu Öğrenci İlik Nakli Oldu
Bursa'nın Karacabey ilçesinde tedavisi için kök hücre kampanyası düzenlenen ilkokul öğrencisi, ilik nakli olarak hayata yeniden tutundu.
İlkokul 4. sınıf öğrencisi lösemi hastası Muhammed Emir Gülerce ilik nakli oldu. İstanbul'da özel bir hastanede ilik nakli olan Muhammed Emir Gülerce'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öğrencinin babası Ahmet Gülerce tarafından yapılan açıklamada, "Çocuğumuz ilik nakli oldu. Naklin uyum sağlaması için 15 günlük zaman var. Bu sürede bize çok büyük destek veren Karacabey halkımızdan ve yardımsever vatandaşlarımızdan dua bekliyoruz" dedi.
'Haydi Karacabey el ele" sloganıyla düzenlenen kampanya ilgi gördü. Lösemi hastası olan Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Muhammed Emir Gülerce için Türk Kızılayı Kan Merkezi ve Kızılay Karacabey Şubesi'nce 16 saatte 630 kök hücre ve 224 kan bağışı yapıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim