




Kaş Belediyesinden Korona virüs önlemi
Antalya'nın Kaş ilçesinde belediye ekipleri tüm dünyada etkisini gösteren Korona virüse karşı dezenfekte işlemlerine başladı.
Kaş Belediyesi ekipleri tedirginliğe neden olan Korona virüse karşı resmi kurumlar başta olmak üzere, ilçe genelinde dezenfekte işlemlerine başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri başlattığı çalışma ile resmi kurumlar, kahvehaneler, okullar, parklar, duraklar ve benzeri kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yaptı.
Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Korona virüs önlemleri kapsamında ilçenin sağlığı ve huzuru için halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarına başladıklarını ifade etti.
Kurum olarak ilçede toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmaları kapsamında, virüse karşı tedbir amaçlı temizlik yaptıklarını belirten Başkan Ulutaş, belediye ekiplerinin düzenli olarak çalışmalara devam edeceğini kaydetti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Gürsel Kaya, ROTA: Sanat Şehri Antalya Çalıştayı'nda sunum gerçekleştirdi
- Antalya’da 16. Satranç Turnuvası sona erdi
- Kocagöz, Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyesi seçildi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim