




Kemer Belediyesi’nden park çalışması
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi yanında yer alan Mustafa Ertuğrul Aker Parkında devam eden düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Göreve geldikten kısa süre içerisinde parkın atıl halini düzenleyerek halkın hizmetine sunan Başkan Topaloğlu ve ekibi, parkı daha modern ve estetik bir görünüme dönüştürmek için canla başla üretmeye devam ediyor.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, "Çalışmalar kapsamında ağaçlar korunacak. Parkın içinde bulunan kafe, sahil kısmına doğru taşınacak. Kafenin sahile yakın olmasıyla birlikte, ilçeye tatil için gelen misafirlere daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Belediyeye ait kafenin üstünde terasların da yer alacağı çalışmalarda, iki adet de restoran bulunacak. Kemer Belediyesine ait fabrikalarda üretilen malzemelerin kullanılacağı çalışmalarda, yürüyüş yolları yenilenecek ve kullanılmayan yerler kaldırılacak. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin." diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- Başkan Başdeğirmen: "Sizler ülkemizin geleceğisiniz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim