




Kepez'de 2018'e Veda Partisi
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yaşayan engelli çocuklar ve aileleriyle "2018'e Veda Partisi'nde buluştu.
Kepez Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi ve Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı işbirliğiyle 2018'e veda partisi düzenlendi. Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Vakıf Başkanı Gülcan Ay, 60 engelli vatandaş ve aileleri katıldı.
'EL ELE HAYAT DAHA GÜZEL'
Tüm özel çocuklar ve ailelerine iyi bir yıl dileyen Başkan Hakan Tütüncü, "2019'un hepimize iyilikler ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Özel kardeşlerimizle hep birlikte olmaya, onlar için hayatı daha da kolaylaştırmaya ve güzelleştirmeye devam edeceğiz. Gönüller bir olunca hayat kolaylaşıyor. El ele verdiğimiz zaman hayat daha güzel" dedi.
ÖZEL ÇOCUKLARA KARLI PARTİ
Başkan Tütüncü, iyi bir yıl dileklerinin ardından çocuklarla beraber yeni yıl pastasını kesti. Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde Kepez Belediyesi Müzik Grubu'nun canlı performansı ile keyifli saatler geçiren özel çocuklar, bahçedeki suni kar ile de gönüllerince eğlendi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- Başkan Başdeğirmen: "Sizler ülkemizin geleceğisiniz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim