




Kepez'in Üçüncü Kreşi Açıldı
KEPEZ Belediyesi'nin Ahatlı Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin üçüncü şubesi törenle hizmete açıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, büyük hayaller kurularak çıkılan yolda büyük eserler üretmenin ve Kepez'i bambaşka yarınlara taşımanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Belediye kreşlerinin ilkini 5 yıl önce Teomanpaşa Mahallesi'nde açtıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, "O gün açtığımız o kreş zaman içerisinde büyüdü, gelişti Kepez'in farklı noktalarında insanımıza hizmet eden, çocuklarımızın yüzünü güldüren ve Kepez'i sosyal belediyecilik anlamında ileriye götüren çok önemli bir kurum haline geldi. Nasreddin Hoca Kreşleri bugün açılışını yapacağımız üçüncü şubesi ile nezih bir ortamda, annelerin ve babaların gözlerinin arkada kalmayacağı, çocuklara okul öncesi eğitimlerin verildiği çok önemli bir merkez haline geldi. Özel sektörde bu gibi kaliteyi ve hizmeti bulmak, bulunsa da o hizmetlere erişebilmek ve ulaşabilmek kolay değil. Zaman içerisinde bu kreşlerimizin hem mevcudu hem de kapasitesi genişleyecek" dedi.
Önümüzdeki günlerde kreşlerle ilgili yapılacak yenilikler konusunu da aktaran Başkan Tütüncü, "Özgürlük Mahallesi'nde bulunan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin kapasitesini 2 kat artıracağımız yeni bir tadilat aşamasına gidiyoruz" dedi. Başkan Tütüncü, konuşmasını emeği geçen herkese teşekkür ederek noktaladı.
Ahatlı Mahalle Muhtarı Tahsin Mutlucan da mahalleye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Tütüncü ve ekibine teşekkür etti. Ahatlı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Açılışa, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim