




Mobil kuaför Korkuteli’nde 245 vatandaşa hizmet verdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kuaför Tırı merkeze uzak mahalle ve yaylalarda pandemi önlemleri çerçevesinde vatandaşlara hizmet veriyor. Mobil kuaför, Korkuteli'nin kırsal mahallelerinde yaşayan 245 vatandaşın saç kesimini ve bakımını yaptı.
Kuaförün bulunmadığı kırsal bölgelerde kadın, erkek ve çocuklar için hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mobil Kuaför Tırının son durağı Korkuteli oldu.
Dokuz mahallede hizmet verdi
Mobil kuaför ekipleri Korkuteli'nin Çaykenarı, Çukurca, Karakkuyu, Manay, Osmankalfalar, Kırkpınar, Ulucak, Avdan ve İmecik mahallelerinde pandemi kapsamında alınan önlemler kapsamında vatandaşlara hizmet verdi. Üç gün ilçenin mahallelerini karış karış gezen mobil tırdan kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuk 245 kişi faydalandı. Mobil kuaförde yaşlı bireyler ve çocukların saçları tıraş edildi. Kız çocukları ise saçlarını istedikleri şekilde ördürdü.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Prof. Dr. Koç’tan Prematüre Doğum Uyarısı: "En İyi Transfer Anne Karnında Olandır"
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim