Bugün 08 Eylül 2024 Pazar
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2725
    %0.00
  • Dolar
    33.9708
    %0.00
  • Euro
    37.6168
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Morinho, Alex Turizm-passolig

04 Haziran 2024 Salı 00:01

Kendi çapında spor turizmini geliştirmeye çalışıyorum. Mesleğin ilk yıllarından öğrencim olan, şu anda Almanya’da yaşayan Evren Cebeci kardeşim ile bu zamana kadar gerek Kemer gerekse Manavgat ilçesinde kamplar ve hazırlık maçları organize ediyoruz. Antalyaspor ve Alanyaspor ile hazırlık maçları yapıyoruz. Gerek Antalyaspor gerekse Alanyaspor altyapılarına oyuncu kazandırdık.

Şimdi Antalyaspor’da yine ünlü bir isim göreve başladı. Alex ile birlikte Antalyaspor kombine satışında bir ivme bekliyoruz. Özellikle Alex, dünya basını tarafından da takip edilecek. İnşallah Antalyaspor başarılı olur.

Kabul etmek gerekirse Fenerbahçe, Morinho hamlesi ile Galatasaray şampiyonluğunun taraftarı üzerindeki yıkıcı etkisini dağıttı. Morinho hamlesi, Fenerbahçe için öyle bir reklam ve PR çalışması oldu ki Real Madrid ve Borussia Dortmund mücadelesinin önüne geçti. Tüm dünya Türkiye, İstanbul ve Fenerbahçe ismini duydu. Bu benim için önemli bir spor turizmi çalışması. Morinho hayranlarından bir tanesi Bellingham ve o gün sahada Morinho ile fotoğraf çekilmek için ricada bulunuyor. Bizim spor turizmini canlandırmak için bu fırsatları kullanıyor olmamız gerekiyor. Galatasaray’da İcardi, Mertens; Fenerbahçe’de Morinho; Antalya’da Alex, kaliteli futbolcuların gelmesi için bir artıdır. Bir zamanlar Antalya formasını Samuel Eto’o giydi. Bunlar bana göre turizm hareketleridir.

Şimdi gelelim Passolig uygulamasına. Bakın, ben kaç tane yurtdışında yaşayan Avrupa’daki Türklerin Antalya maçlarında bu uygulamadan dolayı bilet almadığına şahidim. Çünkü sadece bir maça gireceğim, Passolig çıkartınca o heder olacak diye düşünüyor. Örneğin maç bileti 100 TL, üstüne 100 TL de Passolig alıyor. Alanya ve Antalya turizm şehri. Buralarda turist olarak gelenler var. Ücretli olarak tek maça girecek ama Passolig uygulaması nedeniyle gelir kaybı oluyor. Bakınız, maçlara gelecek olan turist için ayrı bir tek maç uygulaması olması lazım.

Bu yazı toplam 336 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim