




Muratpaşa’nın bakım onarım timi çalışmalarını sürdürüyor
Muratpaşa Belediyesi, kente aktif yeşil alan ve park kazandırmanın yanı sıra, bakım-onarımlarını da periyodik olarak yapıyor. Parklardaki oyun, spor ve oturma gruplarının bakım-onarımı için 13 kişilik özel ekip hizmet veriyor.
Parklarda bulunan ve kullanıma bağlı olarak hasar gören donatı elemanları (oyun, spor ve oturma-dinlenme grupları) Muratpaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan 13 kişilik ekiple sürekli olarak kontrol ediliyor.
Pandemi önlemleri nedeniyle aktif olarak kullanılamıyor olsa dahi parklardaki donatı elemanlarının bakım onarımını sürdürdüklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Komşularımızın spor yapabilmeleri, dinlenebilmeleri ve çocuklarımızın oyun oynamaları için parklara yerleştirdiğimiz donatı elemanlarının bakım onarımını ve dezenfeksiyonunu da sürekli olarak yapıyoruz. Ekiplerimiz, periyodik olarak yaptıkları kontrol sırasında tespit ettikleri ve Turunç Masa aracılığıyla komşularımız tarafından bildirilen hasar görmüş donatı elemanlarının bakım-onarımını yapıyor. Onarılamayacak durumda olanlar ise yenileniyor" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim