




Öğretmenler Yemekte Buluştu
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde öğretmenler birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Türk Eğitim-Sen Kumluca Şubesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir restoranda düzenlenen yemeğe Türk Eğitim-Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk ve il yönetim kurulu üyeleri, Finike Şube Başkanı Nazım Nurdoğan, Kumluca Şube Başkanı Selahattin Değirmenci ve öğretmenler katıldı.
Türk Eğitim-Sen Kumluca Başkanı Selahattin Değirmenci, Atatürk'ü minnetle andıklarını, şehit olan öğretmenleri unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirterek, "Türk Eğitim-Sen olarak eğitimdeki millilikten uzaklaştırmaya yönelik oluşturulan tüm sorunları biliyoruz. Çözüm için mücadele ediyoruz. Yapılan yanlışların, tutulmayan sözlerin takipçisiyiz" dedi.
Türk Eğitim- Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Oğuz Öztürk de öğrenci andının yeniden okullarda okutulması için mücadele edeceklerini söyledi.
Öğretmenler yemek ve konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde eğlenerek stres attı.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- Başkan Başdeğirmen: "Sizler ülkemizin geleceğisiniz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim