




Pişkin Hırsızlar
Adana'da ev sahibi düğündeyken içinde 2 milyon liradan fazla altın, 500 dolar ve 15 bin lira para olan kasayı çalıp, evin içinde açmaya çalışırken terledikleri için vantilatör açan hırsızlar, ev sahibinin geleceğini öğrenince kasayla birlikte kaçtı.
Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Mahallede meydana geldi. İddiaya göre belediyeden emekli olan ev sahibi Mehmet Kızıltoprak, emekli ikramiyesi ve çocuklarının biriktirdiği 2 milyon liradan fazla tutardaki altını ile 500 dolar ve 15 bin lirasını çelik kasaya koydu. Kızıltoprak, geçtiğimiz günlerde akşam eşi ve çocuklarını alarak bir akrabasının düğününe gitti. Bir süre sonra Kızıltoprak, düğünde takılacak bir takıyı unuttukları için eve geldi. Bu sırada evin önünden bir otomobil hızla ayrıldı. Hemen evine giren Kızıltoprak giriş demir kapının, çelik kapının ve yatak odası kapısının kilidinin patlatılarak açıldığını görünce hemen çelik kasaya baktı. Çelik kasanın da olmadığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerasını inceleyerek otomobili plakadan buldu. Hırsızlık zanlısı bir kişi tutuklandı. Ancak ne diğer zanlılar nede kasa bulunabildi.
"Kasayı evde açmaya çalışmışlar terleyince vantilatör kullanmışlar"
Kızıltoprak, eve gelince şok olduklarını belirterek, "Tüm birikimimiz kasadaydı. Benim emekli birikimim, çocukların birikimleri hepsi gitti. Bizim düğüne gitmemizi bekleyip eve girmişler. Direkt kasayı alıp evde açmaya çalışmışlar. Terleyince de vantilatörü kullanmışlar. Bizim düğünden eve geleceğimizi de öğrenince kaçmışlar. 2 milyondan fazla altın, 500 dolar ve bir süre sonra akrabalarımızın düğünü için sakladığımız 15 bin lira gitti" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- KKTC Başbakanı Ünal Üstel’den Mevlüt Çavuşoğluna taziye ziyareti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim