




Türk Kadınlar Birliği Üyeleri Antalya'da Buluştu
TÜRK Kadınlar Birliği üyeleri, "Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı" tanınmasının 84'üncü yılı dolayısıyla Antalya'da bir araya geldi.
Türk Kadınlar Birliği'ne üye farklı illerden çok sayıda kadın, "Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı" tanınmasının 84'üncü yılı dolayısıyla Antalya'da bir araya geldi. Otobüslerle Cumhuriyet Meydanı'na gelen kadınlar, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunan kadınlar, ardından İstiklal Marşı'nı okudu.
Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Sema Kenderci Uğurman, bilimin, insan haklarının, hukukun üstünlüğünün ve demokrasinin her zaman savunucuları olacaklarını söyledi. Uğurman, "Birlik, umut ve dayanışma ile sosyal ve siyasal yaşamın içinde, haklarının bilincinde kadınlar olarak, üstümüze aldığımız sorumluluğun gereğini korkmadan yerine getireceğiz. Her türlü demokratik mücadelenin içinde ve önderi olacağız. Bizi bu aydınlık yolda ilerlemekten kimsenin alıkoymayacağını ilan ediyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- Başkan Başdeğirmen: "Sizler ülkemizin geleceğisiniz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim