




Tütüncü Öğretmenini Ziyaret Etti
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilkokul öğretmeni Kenan Koçman'ı evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Gününü kutladı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavuşak İlkokulu'ndaki ilk öğretmeni 75 yaşındaki Kenan Koçman'ı evinde ziyaret etti. Başkan Tütüncü'yü, öğretmeninin eşi Sevim, kızı Funda, oğlu Alper, gelini Mercan ve torunu Kenan Koçman karşıladı.
'BENİM VEFALI ÖĞRENCİM'
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilkokul öğretmenine hal hatır sorarak, elini öptü ve Öğretmenler Günü'nü kutladı. Başkan Tütüncü ile irtibatının hiç kesilmediğini anlatan Kenan Koçman, "Beni sık sık arar, halimi hatırımı sorar. Özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde beni arayan öğrencilerim arasında yer alır. Bir öğretmen için en güzel hediye öğrencisi tarafından her zaman hatırlanmaktır" dedi. Her ev ziyaretine boş gitmeyen Başkan Tütüncü, öğretmeninin torununa da oyuncak araba ve eşine de duvar saati hediye etti. Tütüncü, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafını da, ziyaret sonrası öğretmeninin evine gönderdi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- Başkan Başdeğirmen: "Sizler ülkemizin geleceğisiniz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim