




07 Gençlik Aksu Şubesi Açıldı
07 Gençlik Antalyaspor taraftarlar Derneği'nin Aksu şubesi açıldı. Açılışa siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve Antalyaspor taraftarları katıldı.
07 Gençlik Antalyaspor Taraftalar Derneği, Korkuteli'nde sonra 2'inci Şubesi'ni de Aksu'da açtı. Mustafa Bidar'ın Şube Başkanlık görevini yürüttüğü 07 Gençlik Antalyaspor Taraftalar Derneği'nin Aksu Şubesi açılışına, Dernek Başkanı Gürhan Güneyli'yle beraber, Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanı Durmuş Ali Arslan, İYİ Partili ve MHP Aksu Belediye Meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal'ın yanı sıra iş insanları ve Antalyaspor taraftarları katıldı.
Antalyaspor'a daha iyi hizmet verebilmek ve taraftar sayısını artırmak için Antalya'nın ilçelerinde şubeleşmeye gittiklerini ifade eden 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, "Amacımız Antalyaspor'a gönülden bağlı insanları bir araya getirmeyi hedeflemek. İlk şubeleşmemizi Korkuteli'nde yaptık, ikinci şubemizi Aksu'da açtık. İnşallah diğer ilçelerimizde de şubelerimizi açacağız" dedi.
Misafirleriyle tek tek ilgilenen Aksu Şube Başkanı Mustafa Bidar ise, Derneğin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Bidar, "Antalyaspor taraftarı olarak hiçbir menfaat gözetmeksiniz takımımızın yanındayız" dedi. Daha sonra dulalar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Matematikte Sınır Tanımayanlar Akdeniz Üniversitesi’nde ödüllerini aldı
- Başkan Başdeğirmen: "Sizler ülkemizin geleceğisiniz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim