




54 Şehrin Su Yöneticileri Gaski Projelerini Gezdi
Türkiye'nin 54 değişik kentinden Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "2. İçme Suyu Temin ve Dağıtımı Sistemlerindeki Su Kayıplarının Kontrolü Çalıştayı" için Gaziantep'e gelen su yöneticileri GASKİ'nin projelerini gezdiler.
İki günlük çalıştay için Gaziantep'te bulunan 135 il ve ilçe belediyelerinin su yöneticileri "2. İçme Suyu Temin ve Dağıtımı Sistemlerindeki Su Kayıplarının Kontrolü Çalıştayı"dan sonra GASKİ'nin tesislerini ve projelerini gezme fırsatı buldular.
GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler'in de eşlik ettiği gezi heyeti, GASKi Genel Müdürlüğü Hacıbaba İçmesuyu Arıtma Tesisi, Uluslararası Akredite Laboratuar binası ve GASKİ İçme Suyu SCADA sistemini gezdiler. Tesisler hakkında katılımcılara bilgi veren Sönmezler, katılımcıların Gaziantep'ten memnun ayrıldığını ifade etti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Şirinyalı Mahallesi sakinlerinin uykuları haram oldu
- 60. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda Antalya - Antalya etabını Simon Dehairs kazandı
- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Antalya - Antalya etabıyla başladı
- Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: "Kepez 81 ilden vatandaşlarımızın yaşadığı bir Türkiye mozaiği"
- Kardelen soğanlarının doğadan sökümü yasaklandı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim