




9 Ortaokulda Nutuk Dağıtıldı
Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80'inci yılında Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, ortaokullara Nutuk dağıttı.
9 ortaokulda 3 bin 100 öğrenciye Söylev'den Seçkiler kitabını dağıtılırken, Başkan Işık da Biga Ortaokulu'nda bir sınıfta kendisi dağıttı.
Öğrencilerle sohbet eden Başkan Işık, "Ülkemizin kuruluşunun ve kurtuluşunun Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kaleminden anlatıldığı çok önemli bir eser Nutuk. Biz burada Nutuk'tan seçmelerin yer aldığı bu kitabı dağıtıyoruz. Bu seçkileri okuduktan sonra Nutuk'un tamamını da okumanız gerektiğini unutmayın" dedi.
Öte yandan Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 80'inci yılı nedeniyle Biga Belediye Meydanı'nda Biga Belediyesi'nce gödek dağıtımı yapıldı
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Antalya - Antalya etabıyla başladı
- Şirinyalı Mahallesi sakinlerinin uykuları haram oldu
- Kardelen soğanlarının doğadan sökümü yasaklandı
- 60. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda Antalya - Antalya etabını Simon Dehairs kazandı
- Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: "Kepez 81 ilden vatandaşlarımızın yaşadığı bir Türkiye mozaiği"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim