Bugün 28 Nisan 2025 Pazartesi
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4073.909
    %-0.51
  • Dolar
    38.4454
    %0.05
  • Euro
    43.7156
    %-0.24
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Nikah Şahidi Oldu
05 Kasım 2018 Pazartesi 11:48

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Nikah Şahidi Oldu

AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahid Özden'in kızı Naide Esra Özden ve Safa Beydilli ile birleştirdi.

AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahid Özden'in kızı Naide Esra Özden ve Safa Beydilli ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Milletvekili Taner Yıldız yaptı.

AK Parti eski İl Başkanlarından Hüseyin Cahid Özden'in kızı Naide Esra Özden, hayatını Safa Beydilli ile birleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in kıydığı nikahta, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız yaptı.

Özhaseki, burada gençlere nasihat vererek, " Bugün burada onlarca yıldır beraber olduğumuz, dostluk ettiğimiz, kader birliği ettiğimiz arkadaşlarımızın yavrularının mürüvvetlerine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Allah mesut, bahtiyar etsin. Allah yavrularımızı 2 cihanda aziz etsin. Çok güçlü şahitler ordusu huzurunda burada bu nikahı kıydık. En büyük nasihat, gençlerimizin anne ve babalarından gördükleri, o aile ortamında duydukları ve orada şahit olduklarıdır" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 365 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim