




Alanya Belediyesi, 231’nci sıfır kilometre aracını temizlik işleri bünyesine kattı
Alanya Belediyesi araç filosuna sıfır kilometre çöp kamyonu ekledi. Hizmet ağını genişletmek ve hızlandırmak adına önem arz eden 13+15 m'lük yeni çöp kamyonu, Demirtaş ve çevre mahallelerine hizmet verecek.
Alanya Belediyesi araç filosunu geliştirmeye devam ediyor. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen araç, Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Alanya Belediyesi Başkan Adem Murat Yücel'in görev süresinde bu araçla birlikte 231. sıfır kilometre aracı bünyesine kattı. Ayrıca, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde Demirtaş bölgesine hizmet verecek yeni çöp kamyonu, Müdürlüğün bünyesindeki 126. aracı oldu.
"Alanya'mıza hayırlı olsun"
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir yeni çöp kamyonu için yaptığı açıklamada, "Üretken Belediyecilik anlayışımızla araç filomuzu geliştirmeye devam ediyoruz. 231'inci sıfır aracımızı da Alanya'mızın hizmetine sunmuş olduk. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'in çabalarıyla Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Belediyemize hibe edilen 13+1.5 m'lük çöp kamyonunu Alanya'mıza kazandırdık. Yeni aracımız, Demirtaş bölgesi ve mahallelerine hizmet verecek. Belediyemiz ve Alanya'mıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Gölcük Tabiat Parkı mobil erişime kavuştu
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim