




Antalya’da görenlere ‘pes’ dedirten hırsızlık anları
Antalya'da sokaktaki kedi evini çalan adam ile lüks bir sitede balkonda bulunan ahşap koltuğu çalan kadının cesareti izleyenlere "pes artık" dedirtti.
İlk olay Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi'nde meydana geldi. Sokağa sokak hayvanları için bırakılan kedi evini gözüne kestiren bir hırsız, gecenin karanlığından faydalanarak evi çalmak istedi. Bu sırada korkan kediler sağa sola kaçıştı. Önce evi kucaklayarak götürmek isteyen ancak ağır olduğu için taşıyamayan şahıs, daha sonra kedi evini kaldırım üzerinde sürüyerek olay yerinden uzaklaştı.
Diğer olay ise aynı ilçede Lara Yolu üzerinde bulunan lüks bir sitenin önünde meydana geldi. Yanlarında kağıt toplamak için kullanılan "çek çek" diye tabir edilen araç bulunan 2 kadın, bir dairenin balkonunda bulunan ahşap koltuğu gözüne kestirdi. Kadınlardan birisi bahçeye girerek balkonda bulunan koltuğu omuzlayıp hızla olay yerinden kaçtı.
Her iki olay da güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüleri izleyenler "pes artık" yorumunda bulundu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Büyükşehir’in yangın eğitimleri sürüyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim