




Antalyaspor Antrenmanına Futbolcuların Çocukları Renk Kattı
Koronavirüs salgını sebebiyle antrenmanlarını video konferans yöntemiyle yapan Antalyaspor'un bugünkü çalışmasına futbolcuların çocukları da katılarak renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.
Antalyaspor, koronavirüs salgınından korunmak amacıyla lige verilen arada da çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlıların bugün video konferans aracılığıyla yaptığı antrenmana Antalya dışında bulunan ve evlerinden çıkmayan oyuncuların çocukları da katılarak renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.
Teknik ekip tarafından kendilerine verilen özel programlar çerçevesinde her gün evlerinde tek başlarına idmanlarını aksatmayan futbolcular, iki günde bir video konferans aracılığıyla toplu olarak çalışma fırsatı buluyor. Teknik Direktör Tamer Tuna denetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların fiziksel durumları da kontrol altında tutuluyor.
Çocuklar renk kattı
Kırmızı-beyazlıların bugünkü antrenmanına Antalya dışında bulunan ve evlerinden çıkmayan oyuncuların çocukları da zaman zaman katılarak renkli görüntülerin yaşanmasını sağladı. Antalyaspor'da futbolcular yarın kendilerine verilen programı tek başlarına uygulayacak, 30 Mart Pazartesi günü ise yeniden video konferans yöntemiyle antrenmanlarına devam edecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Prof. Dr. Koç’tan Prematüre Doğum Uyarısı: "En İyi Transfer Anne Karnında Olandır"
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim