




Antalyaspor Madalyaları Topladı
ANTALYASPOR yüzme takımı, 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi kapsamında İzmir'de düzenlenen yüzme yarışlarında 57 madalya kazandı.
11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi kapsamında 6 ilde planlanan bölge yüzme müsabakalarının İzmir ayağı, Ege Üniversitesi Prof. Dr. Sermed Akgün Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirildi. Müsabakalarda Antalyaspor'dan 35 sporcu mücadele etti.
Yüzücüler bireysel derecelerde, 13 birincilik, 12 ikincilik, 12 de üçüncülük elde etti. 4x50 metre karışık bayrak kategorisinde 12 yaş erkeklerde ve 12 yaş bayanlarda altın, 11 yaş bayanlarda gümüş madalya kazanan Antalyaspor, 4x100 metre serbest bayrak yarışında 12 yaş erkekler, 11 yaş erkekler, 12 yaş bayanlar ve 11 yaş bayanlarda altın madalya kazanmayı başardı. 53 kulüpten 482 sporcunun yarıştığı müsabakalara en çok katılım sağlayan sporcu kafilesine sahip olan Antalyaspor, toplamda 57 madalya kazandı.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 12. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi Antalya’da Düzenlendi
- Kardelen soğanlarının doğadan sökümü yasaklandı
- Uzmanlardan Kadınlara ‘Kansızlık’ Uyarısı: "Normalleştiriyorlar, Gebelikten Önce Mutlaka Düzeltilmeli"
- Başkan Miran: "Atama bahanesiyle sokağa döküyorlar"
- Antalya’da tüp kamyonuna zincirle bağlanıp bakımı ihmal edilen köpeğe polis sahip çıktı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim