Süper Lig’de Antalyaspor geçtiğimiz hafta rakip sahada karşılaştığı Başakşehir maçında umduğunu bulamadı ve yenilmekten kurtulamadı.
Ligde oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Kırmızı – Beyaz’lı takım topladığı 7 puanla orta sıralarda yer alıyor.
Ligde Beşiktaş ve özellikle de kendi sahasında oynadığı Rizespor maçında adeta imkansız denileni başaran Kırmızı – Beyazlı takım bu kez Başakşehir maçında çok kötü bir performans göstererek istikrarsız bir takım görüntüsü verdi.
Antalyaspor ligde artık zorlu bir viraja giriyor.
Uzun yıllar sonra ligde yenemediği Beşiktaş’ı geçtiğimiz haftalarda oynanan maçta 3-2 yenmeyi başaran Antalyaspor’un önümüzdeki haftalarda diğer şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında ortaya koyacağı performans merak konusu.
Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde bu sezon geçtiğimiz yıllara oranla ilk haftalarda biraz daha başarılı bir görüntü çizen Kırmızı – Beyazlı ekip en azından ilk 5 haftada topladığı 7 puanla tehlikeli bölgenin üstünde bulunuyor.
Ali Şafak Öztürk’ün de yeniden başkanlığa seçilmesi camiada olumlu bir etki yarattı diyebilirim.
Ligde bu hafta Sivasspor ile yine zorlu bir maç yapacak olan Antalyaspor’un taraftarının desteğiyle bu zorlu maçtan 3 puan alacağını düşünüyorum.
Umarım bu zorlu maçtan 3 puan kazanılır ve sıralamada daha üst sıralara çıkarak bu haftaları fırsata çeviririz.
Bu yazı toplam 1161 defa okunmuştur.