İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran; siyasetimizde tecrübeli isimlerden…
Geçtiğimiz haftalarda yaşanan genel kurul sürecinden sonra seçilmiş bir başkan olarak İYİ Parti’nin İl Başkanlığı görevini de başarıyla yürütüyor.
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İl Sekreteri Hüseyin Özdamar ve Basın Halkla İlişkiler Başkanı Şenel Tola ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Kendisiyle kent ve ülke gündemine dair uzun bir söyleşimiz oldu.
İYİ Parti’nin merkeze oturduğunu söyleyen Antalya İl Başkanı Başaran, her iki kişiden birinin oy vereceğine ve iktidara geleceklerine inandığını kaydederek, “Partimiz şu anda ülkemizin kasko sigortası gibi. İnsanların umudu olduk” diyerek farklı bir bakış açısıyla değerlendirmelerde bulundu.
Başaran, Genel Başkan Meral Akşener’in partiyi merkeze çektiğini dile getirerek; ‘’umut partisi’’ haline geldiklerini vurguladı.
Erken seçime ihtiyaç olduğunu belirterek iktidara geleceklerine inandığını, Millet İttifakı’nın bozulmasının söz konusu olmadığına da işaret eden Başaran, şu anda Antalya’da 18 bin dolayında üyeye ulaştıklarını, bu sayıyı hızla 50 binlere, 100 binlere çıkarma hedefinde olduklarına da vurgu yaptı.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran mutlak surette erken seçime ihtiyaç olduğunu, ekonominin çok kötü olduğunu, işsizliğin giderek arttığını, bu noktada parlamenter sistemin artık bir zorunluluk haline geldiğine dikkat çekti.
Önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunun altını çizen Başaran, “Hepimiz aynı gemideyiz ve gemi karaya oturdu. Önümüzdeki ilk seçimler çok önemli. Bu seçimler bu ülke için son çıkış. El ele verip bu ülkeyi kurtaracağız ve Cumhuriyetin değerlerini yeniden sağlayacağız” diyerek ekonomiden sağlığa, sanayiden turizme kadar tüm sektörlerin çok kötü durumda olduğuna değindi.
Millet İttifakı’nın yaşadığımız süreçte daha da güçlenerek yollarına devam ettiklerini söyleyen Başaran; merkez siyaseti temsil ettiklerini vurgulayarak iddialı açıklamalar yaptı.
Başaran’ın siyasete bakışı gerçekten olabildiğince anlaşılabilir ve pratik çözümler üstüne yoğunlaşmış durumda.
Her seçmene ulaşarak partilerinin ilkelerini, hedeflerini ve iktidara geldiklerinde neler yapacaklarını en ince ayrıntısına kadar anlatma misyonuyla çalıştıklarını vurgulayan Mehmet Başaran’ı oldukça heyecanlı ve kararlı gördüm.
Kent ve ülke siyaseti bu süreçte giderek hareketleniyor.
Gelişmeleri hep birlikte izleyeceğiz.
Bu yazı toplam 818 defa okunmuştur.