




Başkan Böcek: “Turizmcilerimizin emrindeyiz”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'nın bugüne kadar pek çok uluslararası organizasyona başarıyla ev sahipliği yaptığını belirterek, bundan sonra da düzenlenecek her türlü fuar ve kongreye destek vereceklerini söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'da düzenlenecek o olan Masters of Events by ACE of M.I.C.E organizasyonun basın lansmanına katılarak, organizasyonun Antalya için önemine vurgu yaptı.
"Antalya'da ne yapsak yakışır"
Toplantıda konuşan Başkan Böcek, pandemiden etkilenen ve yavaş yavaş toparlanma sürecine giren Antalya turizmi için bu organizasyonun tanıtım açısından önemli bir şans olduğunu söyledi. Antalya'nın kongre, fuar gibi uluslararası organizasyonlarda kendini kanıtlamış bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Böcek, "Antalya'mızda ne yapsak yakışıyor. Antalya bizim her şeyimiz. Belediye Başkanı arkadaşlarımızla Antalya Turizm Altyapı Birliği'ni kurduk. ANTAB Meclis üyesi arkadaşlarımız arasında turizmciler de var. Hep birlikte turizm için Antalya'mızda yapılması gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Bizim de yapmamız gereken ne varsa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı kardeşiniz, arkadaşınız olarak bütün ekibimle emrinizdeyim. Düzenlenecek her türlü fuar ve kongreye destek olacağız" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- MUTLUYUZ VE GURURLUYUZ…
- MÜSİAD Ticaret Ofisi tarafından düzenlenen Antalya Network Toplantısına yoğun ilgi
- 10.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ediyor
- Turunç Masaya her 2 dakikada bir telefon, bir ayda 21 bin çağrı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim