Bugün 29 Nisan 2025 Salı
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4111.039
    %-0.54
  • Dolar
    38.4483
    %0.04
  • Euro
    43.8663
    %-0.07
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bekçiler Kahramanmaraş’ta İlk Düdüklerini Çaldı
07 Mart 2019 Perşembe 20:23

Bekçiler Kahramanmaraş’ta İlk Düdüklerini Çaldı

Kahramanmaraş'ta göreve başlayan 139 bekçi bugün ilk düdüklerini çaldı. Bekçiler ilk mesaide iki hırsız ve bir çalıntı motosiklet yakaladı.

Kahramanmaraş'ta göreve başlayan 139 bekçi bugün ilk düdüklerini çaldı. Bekçiler ilk mesaide iki hırsız ve bir çalıntı motosiklet yakaladı.

Kahramanmaraş Valiliğinin onayı ile ataması yapılan çarşı ve mahalle bekçileri, bir dizi meslek içi eğitim sürecinden geçtikten sonra il merkezi ve ilçelerde bugün göreve başladı. Bekçiler sorumluluk alanları olan mahallelerde, cadde ve sokaklarda devriye atıp esnafla ve halkla tanıştı. Şüpheli şahısların da takibini yapan çarşı ve mahalle bekçileri, ilk mesailerinde iki hırsız ve aranan bir motosiklet yakaladı.

Göreve başlayan çarşı ve mahalle bekçileri gece ve gündüz mahalleleri, iş yerlerini yaya devriye olarak takip edip, suçlularla mücadele edecek. Şuan adaylık işlemleri devam eden 36 çarşı ve mahalle bekçi adayının mevcut olduğu, işlemlerinin tamamlanması sonrasında Kahramanmaraş'ta görev yapacak çarşı ve mahalle bekçisi sayısının 175 olacağı aktarıldı.

Bekçilerle tanışan vatandaşlardan Abdullah Gözübüyük, "Polisimizin yükünü azaltacaklardır. Bekçilerin göreve başlamasından, sokakta onları görmekten memnununuz." diye konuştu.

Bu haber toplam 857 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim