




Büyükşehir sağlık çalışanlarına elma dağıttı
Elmalılı üreticinin elinde kalan elmaları satın alarak vatandaşlara ücretsiz dağıtan Antalya Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarını da unutmadı. Salgınla mücadele eden sağlık çalışanları için hastanelerde elma dağıtımı yapıldı.
Elmalı'da çiftçilerin elinde kalan elmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından ederinden satın alınarak, halka dağıtılıyor. Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgınında büyük bir özveriyle çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarını da unutmadı. Antalya ve ilçelerinde sağlık çalışanlarına Büyükşehir Belediyesi tarafından elma dağıtıldı. Üçer kiloluk ambalajlara konulan elmalar, sağlık çalışanlarına ulaştırılmak üzere hastane yönetimlerine teslim edildi.
"İlçelerde de dağıtım sürüyor"
Üreticiden alınan elmaların Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından ilçelerde de dağıtımına devam edildi. 19 ilçede kurulan stantlarda vatandaşlara 3'er kiloluk poşetler içinde vatandaşlara ücretsiz elma dağıtımı gerçekleştirildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kocagöz, Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyesi seçildi
- Başkan Kotan: "Konyaaltı’nı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız"
- Aksu Altıntaş’ın pazar yerleri satışa çıkıyor
- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- 10.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ediyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim