




Büyükşehir'den Kent Merkezinde Bahar Temizliği
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesine yeni kattığı su arazözü aracıyla şehir merkezindeki cadde ve sokaklar yıkanarak toz ve kirden arındırılıyor.
Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bahar temizliği çalışmalarına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı kent merkezinde yoğun yaya trafiğinin yaşandığı cadde ve sokakları yeni alınan arazöz aracı eşliğinde tazyikli suyla yıkıyor. Toz ve kirden arınan caddeler tertemiz oluyor.
GÜLLÜK VE KAPALI YOL TEMİZLENDİ
Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü'nün bünyesineyeni kattığı su arazözü aracı ile Kazım Özalp (Kapalı Yol) ve Güllük caddelerinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşların sıklıkla kullandığı caddelerde Büyükşehir ekipleri, sabah erken saatlerde insan ve araç trafiği başlamadan temizlik çalışması yaptı. Ekipler, bahar yağışları ile birlikte oluşan kirliliği temizleyerek caddeleri pırıl pırıl hale getirdi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- 10.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ediyor
- MUTLUYUZ VE GURURLUYUZ…
- MÜSİAD Ticaret Ofisi tarafından düzenlenen Antalya Network Toplantısına yoğun ilgi
- Turunç Masaya her 2 dakikada bir telefon, bir ayda 21 bin çağrı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim