Bugün 20 Nisan 2025 Pazar
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4074.566
    %0.00
  • Dolar
    37.9464
    %0.00
  • Euro
    43.137
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çıralı sahilleri, Rus turistlere kaldı
04 Ekim 2021 Pazartesi 10:28

Çıralı sahilleri, Rus turistlere kaldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Çıralı sahillerinde yaz aylarındaki kalabalığın yerini artık sakinlik aldı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Çıralı sahillerinde yaz aylarındaki kalabalığın yerini artık sakinlik aldı. Sahilde gezen, denize giren, trekking yapan, bisiklete binen az sayıdaki turistin çoğunun Ruslardan oluşması dikkat çekiyor. Yerli turist ise yok denecek kadar az.

Çıralı'da tatil yapmak için en güzel zamanın Eylül ayı sonundan başlayarak Ekim ve Kasım aylarını içine alan dönem olduğunu belirten pansiyon ve restoran işletmecisi Ziya Yavuz, "30 yıldan beri Çıralı'da turizm işletmeciliği yapıyorum. Çıralı sahillerinde doğdum ve büyüdüm. Çıralı-Olimpos sahili dünyanın en güzel sahillerinden birisidir. Özellikle ilkbahar ve sonbahar ayları kavurucu sıcaktan uzak ve yaz aylarına göre daha sakin bir tatil yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir zaman. Yaz aylarında yapamadığınız bir çok aktiviteyi şimdi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kalabalığın gürültüsü ve yoruculuğu olmadan, denizin sesi eşliğinde kitabınızı okuyabilir, Likya Yolunda yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilirsiniz. Gündüzleri güneşin sıcağını depolayıp, akşamları klima olmadan serin serin dinlenebilirsiniz. İşletmeciler olarak biz pandemi şartlarına uygun gereken her türlü önlemi aldık. Herkesi bu en güzel mevsimi kaçırmamak için bir an önce Çıralı'ya davet ediyoruz" diye konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1197 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim