




Denizde fenalık geçiren genç kadın, hastaneye kaldırıldı
Antalya'da denizdeyken fenalık geçiren 23 yaşındaki kadın, akrabası ve cankurtaran yardımıyla sudan çıkartıldı. Genç kadın, kontrol amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 15.30 sıralarında Konyaaltı Sahili 4 nolu plajda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir yakınıyla plaja gelen Dersin Melham (23), denize girdikten kısa bir süre sonra rahatsızlandı. Durumu fark eden yakını suya atlayarak genç kadını kıyıya getirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine de olay yerine deniz polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Melham, sahile gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
Olayın görgü tanıklarından Mabettin Akyüz, "Birden suya girdi. Benim küçük oğlum da oradaydı. Onun üstüne düştü. Yanında bir ağabey vardı, o gidip kurtardı" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim