




Denizli’de 84 Sporcu Milli Takım Seçmelerine Gidecek
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Turkcell Kısa Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası, Kulüplerarası Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Kayıhan Yüzme Havuzunda başladığını belirtti.
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8-9 Aralık 2020 tarihlerinde iki gün sürecek yüzme yarışları sabah seansıyla başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Kayıhan Yüzme Havuzunda pandemi tedbirleri alınarak gerçekleşen yarışlara 84 sporcu katılıyor. Kısa Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası ile Kulüplerarası Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi için sporcular performanslarını sergiliyor.
84 Sporcu milli takım seçmelerine gidecekler
13 yaş ve üzeri sporcuların katıldığı yarışmalara 84 sporcunun kayıt yaptırdığını belirten Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Taner Yıldırım, pandemi tedbirlerine harfiyen uyarak yarışmalara start verdiklerini, iki günün sonunda başarılı olan sporcuların ilerleyen tarihlerde İstanbul'da gerçekleşecek Milli Takım seçmelerine gideceğini kaydetti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
- Joao Pereira: "Bu galibiyeti bütün kulüp çalışanlarına armağan etmek isterim’’
- Gürsel Kaya, ROTA: Sanat Şehri Antalya Çalıştayı'nda sunum gerçekleştirdi
- Döşeamlı Devlet Hastanesi’nde Çocuk Poliklinikleri Sanatla Renklendi
- Başkan Böcek: "Dünya çocuklarını Antalya’da buluşturmaya devam edeceğiz"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim