




Dolu Üzüm Bağlarını Vurdu
Denizli'de dün öğleden sonra başlayan ve kentin büyük bir bölümünde etkili olan şiddetli dolu yağışı, üzüm bağları ile ekili arazilerde büyük maddi hasar oluşturdu.
Denizli ve ilçelerinde, dün öğleden sonra etkili olan şiddetli dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Özellikle Tavas ve Kaklık'ta etkili olan yağışlarda sürücüler zor anlar yaşayarak araçlarını yol kenarına çekti. Bazı bölgelerde meydana gelen dolu yağışıyla beraber araçlarını yol kenarına çeken sürücüler dolunun erimesini bekledi.
Üzümüyle ünlü Honaz ilçesinin Kaklık Mahallesinden, Çal ilçesinin Belevi Mahallesine kadar ekili arazide özellikle bağ ve anason tarlaları dolu yağışından etkilendi. Çal, Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde kar manzarasını aratmayan görüntüler oluşturan şiddetli dolu yağışında üzüm bağları ve anason tarlarının yanı sıra buğday ile arpa ekili arazilerde de maddi hasar oluştu.
Özellikle filizlenme döneminde olan üzüm bağlarını vuran dolu yağışı nedeniyle, üzümde ciddi bir rekolte ve kalite kaybı yaşanabileceği iddia edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kocagöz, Akdeniz Belediyeler Birliği encümen üyesi seçildi
- Başkan Kotan: "Konyaaltı’nı hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız"
- Aksu Altıntaş’ın pazar yerleri satışa çıkıyor
- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- 10.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı devam ediyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim