Bugün 29 Nisan 2025 Salı
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4085.594
    %-1.15
  • Dolar
    38.4485
    %0.03
  • Euro
    43.9228
    %-0.10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Efeler Ziraat Odası İle Şekerbank Arasında Protokol İmzalandı
01 Kasım 2018 Perşembe 10:23

Efeler Ziraat Odası İle Şekerbank Arasında Protokol İmzalandı

Efeler Ziraat Odası ve Şekerbank Aydın şubesi arasında "Hasat Kart ve Tarımsal Kredi" protokolü imzalandı.

Efeler Ziraat Odası ve Şekerbank Aydın şubesi arasında "Hasat Kart ve Tarımsal Kredi" protokolü imzalandı.

Protokole Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin ile Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu imza attı. Protokol ile oda üyelerinin kredi ve Hasat kart ile finansman tedarikçilerden her türlü tohum mazot gübre ve fide gibi ihtiyaçları karşılanacak, ödemeler ise hasat zamanında yapılabilecek.

Aile Çiftçiliği Bankacılığı kapsamında küçük arazilerin birleştirilmesini sağlamak tarımal üretimde verimliliği arttırmak kolektif tarımı özendirmek ve yerel kültürün yok olmasını önlemek amacıyla sunduğu ürün ve çözümler ile çiftçi ailelere destek olacak. Bu kapsamda Efeler Ziraat Odası üyeleri de nakit ihtiyaçlarını uygun vade ve faiz oranları ile karşılayabilecek.

Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, protokolün çiftçilere hayırlı olmasını dileyerek, "Zor günler geçiren üyelerimize bir nebze olsun nefes almalarını sağlamak için protokole imza attık" dedi.

Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin ise Hasat kart sayesinde çiftçilere her türlü finansman ihtiyaçlarını anında karşılama imkanı sunduklarını belirtti.

Bu haber toplam 444 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim