




Etü "Uniagents European Summit 2018" Katıldı
Yüksek Öğretimde faaliyet gösteren çeşitli ülkelerden 250 kurumun katıldığı Finlandiya'nın Helsinki şehrinde düzenlenen "UniAgents European Summit 2018"e Erzurum Teknik Üniversitesi de katıldı.
Üniversiteyi temsilen Dış İlişkiler Koordinatörlüğüyle birlikte etkinliğe katılan Erzurum Teknik Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı etkinliğin çok verimli geçtiğini, iki gün süren etkinlikte Şehri ve Üniversiteyi tanıtma imkanı bulmanın yanı sıra uluslararası tanınırlığını daha da artırmak ve yeni eğitim işbirliklerini artırmak amacıyla ETÜ nün bu etkinlikte yer aldığını belirtti.
Ayrıca gerçekleşen temaslar sonucunda Rektör Prof. Muammer Yaylalı ve Arnavutluk'ta bulunan University of Shkodra Luigj Gurakuqi Rektörü Prof. Dr. Adem Bekteshi her iki üniversitenin işbirliğini Erasmus Değişim Programı anlaşmasıyla başlatma kararı alındı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da yaban keçileri dron ve kamera ile görüntülendi
- Demir bilek Rabia’nın hedefi dünya şampiyonluğu
- Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"
- Kanserin Şifreleri Çözülüyor: Genetik Yatkınlık Ve Yapay Zekâ Erken Teşhiste Öne Çıkıyor
- Isparta’da 148 aileye 60 milyon TL ORKÖY desteği
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim